Veel Gestelde Vragen
Laatst bijgewerkt op 01 september 2021

Dat doen we zeker. Hoewel voor alle internationale bestellingen een offerte vereist is voor schattingen van de verzendkosten, kunnen we uw artikelen vrijwel overal verzenden waar er een adres is. Het enige dat we nodig hebben om u een schatting van uw internationale verzendkosten te geven, zijn drie gegevens:

Het product (of de producten) die je wilt bestellen
De hoeveelheid die je nodig hebt van elk item:
Het volledige adres waarnaar u wilt verzenden


Over de reis naar het buitenland
We gebruiken een EMS- of DHL-account om internationale bestellingen te verzenden, afhankelijk van welke koerier de beste kosten en transittijden biedt. Zodra je spullen zijn versierd en ingepakt, zijn ze klaar om de reis naar het buitenland te maken!

Bij vragen, opmerkingen, tips of een nieuwe opdracht tijdens het winkelen, laat het me weten via het formulier op de contactpagina! Klik op "contact" aan het einde van de pagina.
Of u kunt direct een e-mail sturen naar service@hxecltd.com

We werken samen met een aantal gerenommeerde rederijen voor de bestemmingen die we bedienen, waaronder DHL, EMS enzovoort. Wanneer de bestelling wordt verzonden, sturen we u het tracknummer zodat u de status kunt volgen.

1. Ga naar de logistieke website om de nieuwste verzendinformatie te controleren. Omdat de webinformatie-update traag is, wordt de informatie soms niet weergegeven, dus geduld en wacht nog enkele dagen. Bedankt!

2: Soms heeft de levertijd enige vertraging, neem dan contact met ons op om de tijd van de goederen te verlengen, dank u voor uw begrip en geduld te wachten!

Hier zijn de links naar alle bezorgbedrijven die we gebruiken, zodat u uw bestelling kunt volgen:

DHL: http://www.dhl.com/en.html
EMS: https://www.11183.com.cn/

aanbevelen: http://www.17track.net/en/

Wij wensen u hier een prettige winkelervaring. Als u de informatie van uw bestelling wilt wijzigen of annuleren, neem dan contact op met onze service via de mail: service@hxecltd.com. We zullen ons best doen om uw problemen op te lossen.
Als er iets moet worden geruild of geretourneerd, kijk dan op de retour pagina. Wij zullen er alles aan doen om uw winkelen zo aangenaam mogelijk te maken en wensen onszelf dat u te allen tijde volledig tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. Onze excuses voor het feit dat u niet tevreden bent met de artikelen en laat het ons weten als u vragen of opmerkingen heeft.

Gemiddeld moet je 4-10 dagen wachten op verzending en transport. Als u andere regelingen wilt treffen, kunt u de verkoper een bericht sturen en/of het trackingnummer controleren voor aanvullende informatie. Voordat uw bestelling wordt verzonden, moeten we uw bestelling verwerken en al uw artikelen aan de strenge kwaliteitscontroletests onderwerpen. Hierdoor is de totale levertijd anders dan de levertijd alleen.

Totale Levertijd = Levertijd + Verwerkingstijd

De verwerkingssnelheden variëren, maar het kan tot zeven werkdagen duren voordat een bestelling wordt verpakt en gelabeld door onze verzendafdeling. We streven ernaar om uw artikelen zo snel mogelijk te verzenden en als gevolg daarvan kan uw bestelling in afzonderlijke pakketten aankomen. Zodra een bestelling is verzonden, ontvangt de klant een e-mailmelding met zijn trackinginformatie.

Levertijd Methode:
Standaard verzending: regio inclusief Verenigd Koninkrijk, Ierland, Verenigde Staten, Canada met 7-10 werkdagen.

Frankrijk, Spanje, Duitsland, Nederland, Oekraïne, Japan, België, Denemarken, Finland, Ierland, Noorwegen, Portugal, Zweden, Zwitserland met 7-15 werkdagen.

brazilië, rusland, italië, argentinië, chili, mexico met 20-25 werkdagen.

Alle andere landen met 7-25 werkdagen.

Verwerkingstijd

1-3 werkdagen (sommige producten duren 5 werkdagen).

 • flight
  gratis verzending
 • card_giftcard
  speciale cadeaubon
 • credit_card
  Gemakkelijk betalen
 • access_time
  30 dagen retour