Algemene Voorwaarden

Deze overeenkomst is voor het laatst gewijzigd op 1 September 2021.

Lees deze gebruiksvoorwaarden aandachtig door voordat u deze website gebruikt.

Door toegang te krijgen tot of gebruik te maken van de websites of diensten van multischoenen.com, of de mobiele versies van beide (gezamenlijk de "Website"), geeft u aan dat u deze Gebruiksvoorwaarden ("Gebruiksvoorwaarden" of "Overeenkomst") en enige andere toepasselijke wetgeving, ongeacht of u een geregistreerd lid bent van multischoenen.com. multischoenen.com kan deze gebruiksvoorwaarden op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving wijzigen, met ingang van het plaatsen op de website. U stemt ermee in deze Gebruiksvoorwaarden regelmatig door te nemen om uzelf op de hoogte te stellen van eventuele wijzigingen. Als u de website blijft gebruiken, wordt dit beschouwd als uw aanvaarding van de herziene gebruiksvoorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze gebruiksvoorwaarden, gelieve deze website dan niet te gebruiken.

Om producten via deze website te bestellen, dient u zich te registreren bij multischoenen.com. In ruil voor het toestaan ​​van het gebruik van de websites van multischoenen.com en het profiteren van onze diensten, stemt u ermee in dat alle informatie die u ons op enig moment over uzelf verstrekt waar, nauwkeurig, actueel en volledig is en dat u ervoor zult zorgen dat deze informatie wordt nauwkeurig en up-to-date gehouden. Indien onjuiste gegevens worden verstrekt, vervalt elke contractuele verplichting die multischoenen.com heeft onmiddellijk.


Voorwaarden voor Registratie

Als u jonger bent dan 18 jaar, moet u dit eerst aan uw ouders of voogden vragen. Door deze website en een van de aangeboden diensten te blijven gebruiken, bevestigt u dat u de toestemming hebt gekregen van een ouder of wettelijke voogd. LET OP: alle minderjarigen wordt aangeraden om deze algemene voorwaarden met hun ouders te bespreken voordat ze het registratieproces voltooien.
 • E-mail ons of plaats een reactie op de website
 • Vraag ons iets naar u te e-mailen
 • Stuur alle informatie naar onze site
 • Koop iets online

Auteursrecht

U erkent en stemt ermee in dat alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot website-ontwerp, tekst, logo's, knoppictogrammen en de selectie en opstelling daarvan, altijd berust bij multischoenen.com of haar inhoudleveranciers. U mag dit materiaal alleen gebruiken zoals uitdrukkelijk toegestaan door de betreffende rechthebbende.

Wijzigingen in deze overeenkomst

We behouden ons het recht voor om, naar eigen goeddunken, deze algemene voorwaarden te wijzigen of te vervangen door de bijgewerkte voorwaarden op de site te plaatsen. Als u de site blijft gebruiken na dergelijke wijzigingen, betekent dit dat u de nieuwe algemene voorwaarden accepteert.


Contacteer ons

Als u vragen heeft over deze overeenkomst, neem dan contact met ons op door dit contactformulier in te vullen.

 • flight
  gratis verzending
 • card_giftcard
  speciale cadeaubon
 • credit_card
  Gemakkelijk betalen
 • access_time
  30 dagen retour